DIGAR v.o.f.
Plantageweg 2
7215 SK Joppe
Nederland

Wat doen wij

Zoekopdracht

Onze specialiteit is het vinden van de auto die precies voldoet aan uw wensen voor de beste prijs. Daarbij zijn eerlijkheid en betrouwbaarheid speerpunten van onze dienstverlening. Door onze jarenlange ervaring weten we waar we die auto's kunnen vinden en daarbij richten we ons naast Nederland als zoekgebied met name op Duitsland. Onze goede ervaringen met het importeren van auto's resulteren in de beste prijs - kwaliteitverhouding. Graag vertellen we u persoonlijk in detail over dit proces en kunnen dan samen met u bepalen of dit voor u een interessante optie is.

Verkoop inruilauto's

Auto's die we inruilen en die zowel optisch als technisch in goede staat verkeren worden toegevoegd aan onze voorraad. De auto's worden altijd grondig nagekeken en worden zonder gebreken afgeleverd. Ook een recente APK en onderhoudsbeurt behoren tot onze standaard.

Verkoop in opdracht

In opdracht van de klant kunnen we zijn of haar auto verkopen tegen een vastgesteld tarief en van te voren besproken condities.

Inkoop

Wij kopen ook auto's in, daarbij selecteren we wel op auto's die passen in het segment waarin we opereren; jonge auto's met relatief lage kilometerstanden.

Importservice

Import ondersteuning. Wij bieden naast maatwerk ook een tweetal pakketten aan voor de ondersteuning bij import. Tegen een vooraf vastgesteld tarief en vooraf vastgestelde dienstverlening kunnen we ondersteunen bij de import van auto's. Dit onderscheidt zich van onze zoekopdracht doordat u bij deze dienstverlening zelf de auto zoekt en koopt en tegen een beperkt tarief de import of delen daarvan door ons kunt laten verzorgen.
De mogelijkheden:

BPM pakket:
Wij rekenen met behulp van alle beschikbare mogelijkheden de laagst mogelijke BPM voor u uit en zorgen dat u alle documenten ontvangt voor de aangifte BPM bij het douane kantoor.
De kosten van het BPM pakket bedragen 195 euro.

Import pakket:
Naast het BPM pakket bestaat dit pakket uit de volledige administratieve afhandeling bij de RDW en Douane, de RDW keuring, de aangifte van de BPM, het transport naar de RDW en douanekantoor van het voertuig en de tijdelijke opslag van het voertuig.
De kosten van het Import pakket bedragen 795 euro.

Nieuwe auto's leveren.

Vaak zijn fabrieksnieuwe auto's door ons met aanzienlijke kortingen te leveren. In Duitsland en Denemarken hebben we contacten met een aantal grote Dealers, waardoor we mede door de lage basisprijzen van de auto's in die landen en de hoge volumes van die dealers zeer aantrekkelijk nieuwe auto's kunnen inkopen. Deze auto's zijn door u zelf samen te stellen in uitrusting, kleur, motorisatie, etc. Natuurlijk blijft de volledige fabrieksgarantie gewoon van kracht en zijn het nieuwe en ongebruikte auto's. Wij hebben vooral ervaring met Volvo, Ford en Volkswagen. Heeft u interesse in een aantrekkelijk geprijsde nieuwe auto, aarzel dan niet en neem contact met ons op voor een offerte.

U bent van harte welkom

Graag wel vooraf een afspraak maken, zodat u niet voor niets komt.